2012. február 9., csütörtök

Technikai apróságok

Lányok, köszönöm a sok érdeklődést, foglalást, és minden új vásárlót szeretettel üdvözlök itt is!!!

A hét nagyon sűrűnek bizonyult, ezért nem jutottam még hozzá, hogy mindnekinek válaszoljak, vagy akár képaláírás formájában megerősítsem a foglalásokat, de aki ott hagyta a keze nyomát elsőként, az biztosan számíthat rá, hogy elsőbbséget élvez, illetve az övé a ruhácska, játék.

A hét végén fogok tudni mindent csomagolni, mérni, és akkor írok majd mindenkinek a pontos adatokról is személyes emailt, előre is köszönöm a türelmeteket ezügyben.

Sokan kérdezték a személyes átvétel lehetőségét, illetve a következő töltés bevárásának lehetősége is sokatokban felmerült.
Ezen elgondolkodva szeretném jelezni, hogy mindenre van lehetőség, bizonyos keretek között. Ezért kérlek benneteket, figyelmesen olvassátok el a következő néhány gondolatot, hogy mindannyian boldogan távozzunk a kasszától.

A személyes átvételre minden esetben az otthonomban van mód, a töltést követő 10 napon belül. Sajnos ezer a dolgom, és nem mindig vagyok elérhető még itthon sem, de igyekszem megoldani, hogy rendelkezésre álljak (nem biztos, hogy ez az opció sokáig működni fog... négy gyerek mellett nekem sokkal könnyebb a postára dobni egyben az összes csomagot, mint észben tartani, kivel, mit beszéltem meg, és véletlenül sem szeretnék emiatt kellemetlen pillanatokat okozni, és átélni sem... :)).
Amennyiben nem tudjuk megoldai ez alatt a 10 nap alatt a találkozót, akkor postázom a megvásárolt dolgokat.

A töltések bevárása... Tudom, hogy a megemelkedett postaköltségek miatt jobban megéri nagyon pakkot összeállítani, igyekszem emiatt az egyedi igényeket is kiszolgálni. Ezzel együtt a mostani "bevárás" ajánlatom egyedi eset volt, tekintve, hogy a két utolsó töltés nagyon közel esett egymáshoz időben.
- Ha mégis úgy érzi valaki, hogy gazdaságosabb volna egy hónapot várni a legfoglalt termékekre, és hozzátenni az újabbakat, akkor ezt minden esetben a töltés napján kérem, hogy jelezze.
- Egy csomagba összevonni legfeljebb két töltés foglalásait lehet, és csak abban az esetben, ha az első foglalás ruháit a töltést követő egy héten belül kifizeti az új tulajdonosa. Erre azért van szükség, mert így vagyunk mindketten biztosítva, illetve sokszor érkezik két-három hét elteltével is érdeklődés egy egy darabra...
A második töltés után így természetesen csak az új darabokat, illetve az összevont postaköltséget kell fizetni.

Köszönöm szépen a megértéseteket, a hétvégén jelentkezem.
Addig szép havas napokat kívánok,
Kinga

2 megjegyzés:

krz írta...

Oké, rendben, tiszta sor!

krz írta...

Eszembe jutott pá rtéma, amiről írhatnál, hátha mást is érdekel.

- hogyan tárolod a gyerekek ruháit? (fogason, összehajtva, dobozban, fiókban?!)

- az éjszakai szopizások miben a legkényelmesebbek számodra? (hálóing, pizsama, atléta?!)

- "szabadidő együttesek"...melegítő vagy otthon/kint is normál ruha, farmer, kordnaci, lányoknak szoknya?

- benti cipő? (gyógytornász vélemény is jöhet!)

- a lányok egyforma ruháit hogy szerezted be? (egyet kiválasztottál és üldözted a pont ugyanolyant csak más méretben vagy eleve egyszerre keresgéltél két méretben?!)

:-)
Emese