2010. március 14., vasárnap

Köszönet és kérés

Köszönöm mindenkinek, aki járt nálunk szombaton. Örülök, hogy ennyire tetszettek az új ruhák, remélem nektek is sok örömötök lesz bennük.
A jövő héten postázni szeretnék, ebben kérlek a saját részetekkel legyetek segítségemre... :)

A következő töltés két hét múlva szombaton esedékes, vagyis március 27-én.
Kívánságokat márka, méret, bármi egyéb tekintetében még mindig nagy örömmel fogadok.
Ha küldötök fotót a ruhákban a gyerkőkről, és megengeditek hogy használjam őket, akkor szívesen kitenném oldallinkbe, hogy szépüljön az oldal.

Szép hetet kívánok,
Kinga

3 megjegyzés:

kiskat írta...

Szia!

Nagyon jó ötlet, hogy indítottál egy ilyen lehetőséget. Szépek, igényesek a ruhák. Én is odavagyok a minőségi gyerekruhákért, az én nagy szerelmem a Next. Ágicánk 86 ost hord, majd időnként benézek, bár ez a méret nálatok is foglalt :). Gumicsízmák lesznek esetleg, mert azt képtelenség normális kinézetűt kapni (pókember vagy királylány nélkül)? 23as lány és 28as fiú érdekelne. Sok sikert és energiát :) !

Kati (Botond)

SKY írta...

Kati, köszi :)
A csizmához... angol méretet tudsz, Ágicának 6?7?
Színben? :) Mintában? :):)

kiskat írta...

Angol méretet sajnos nem tudok, de lemértem Ágicának 14 cm, Botondnak pedig 17,5 cm a belső talphossz. Pöttyös, csíkos, virágos, szinte bármilyen lehet, még vidám egyszínű is ,csak ilyen karakter, figura, halálfej ne legyen rajta. Megbízom az ízlésedben :). A szín is mindegy, egy fiús és egy lányos. De csak ha beleakadsz ilyesmibe. Külön ne keresgélj, nem létszükséglet.
Puszi
Kati